Facultatea de

Geografie și Geologie

Completarea titlurilor lucrărilor de licenţă/disertaţie - sesiunea 2019

Toți studenţii din anul II Licență, anul III Inginerie Geologică sau anul I Master trebuie să își stabilească și să completeze în platforma de e-Learning, titlul lucrării de licență/disertație și profesorul coordonator pentru sesiunea 2019 până la data de 31 mai 2018(Pentru studenţii din anii terminali, sesiunea 2018, titlurile au fost deja importate din platformă şi orice modificare nu mai este luată în considerare).

Câmpurile de completat se găsesc în pagina de editare a profilului utilizatorului, ultima secțiune: Școlarizare.

(După autentificare, în partea dreaptă, sus, se dă click pe numele utilizatorului apoi se alege Profil din lista derulantă. Din acestă pagină, sus, pe mijloc se alege Editează profil. Se derulează până la ultima secţiune, Şcolarizare, şi se completează ultimele 2 câmpuri, titlul şi profesorul)

De asemenea, toţi studenţii trebuie să verifice şi să actualizeze şi celelalte câmpuri de profil, în special adresa de email validă deoarece este folosită pentru eventuala resetare şi recuperare a parolei de acces.

Conform regulamentului de activitate didactică, studenţii trebuie să îşi stabilească tema lucrării de licenţă/disertaţie cu 3 semestre înainte de susţinere.

 

banner elearning

 

Eventualele probleme legate de accesul la platformă sau lipsa vreunui profesor coordonator din lista de opţiuni se pot trimite pe email la adresa adrian.chiorescu@uaic.ro.

Evenimente UAIC pentru doctoranzi si masteranzi

1. Luni, 26 martie, ora 11.00, in Sala Ferdinand, va avea loc Competitia FameLab, organizata de British Council, in cadrul careia participantii au la dispozitie 3 minute pentru a prezenta un concept stiintific; castigatorul de la Iasi va participa la competitia la nivel national, urmand ca finala sa aiba loc in Regatul Unit (5 - 10 June, International FameLab Final at Cheltenham Science Festival). Cateva filmulete de la competitiile anterioare:

https://www.youtube.com/user/BritishCouncilRO/search?query=FameLab

Inscrierile se fac online, pe pagina web a British Council.

>>> Afiș eveniment

 

2. Marti, 27 martie, la ora 13.00, in Sala Ferdinand, Comisia Fulbright Româno-Americană va prezenta oportunitatile de studiu si cercetare în Statele Unite ale Americii, adresate in special masteranzilor si doctoranzilor.

>>> Afiș eveniment

 

Elaborarea Strategiei de Turism a Municipiului Iași și a Zonei Metropolitane Iași

În perioada octombrie-decembrie o echipă formată din cadre didactice și doctoranzi ai Facultății de Geografie și Geologie din cadrul Universității ,,Alexandru Ioan Cuza” a avut oportunitatea și plăcerea de a fi parte a demersului de definire a viitorului turismului în Iași prin elaborarea Strategiei de Turism a Municipiului Iași și a Zonei Metropolitane Iași.

Începând de astăzi documentul este public și intră în consultare (10 zile), orice persoană interesată de viitorul turismului în Iași putând trimite observatii, propuneri si sugestii la emailul informatii@primaria-iasi.ro.

http://www.primaria-iasi.ro/imagini-iasi/fisiere-iasi/1520592399-proiect%20hotarare%20strategia%20de%20turism.pdf

Documentul elaborat oferă o analiză obiectivă a situației actuale a turismului în Iași și propune o serie de direcții în vederea dezvoltării turistice durabile a orașului și, implicit, în vederea creșterii vizibilității orașului ca destinație turistică pe plan național și internațional. Cu acest scop, au fost identificate cinci direcții strategice prioritare. Aceste direcții aduc în prim-plan necesitățile de construire a unei imagini de marcă a orașului și de colaborare a actorilor din turismul ieșean în vederea asigurării premiselor de atragere a turiștilor și de menținere a acestora pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Colaborarea cu membri din cadrul Primăria Municipiului Iași și consultările publice cu reprezentanți ai mediului academic, ai administrației publice, ai industriei turistice și ai societății civile au fost esențiale în vederea creării unei strategii solide care să sprijine demersurile de dezvoltare a turismului în Iași în următorii 12 ani.

Echipa de elaborare a strategiei, lect. Univ. dr. Mihai Bulai (UAIC), prof. Univ. Dr. Corneliu Iațu (prorector UAIC), lect. Univ. Dr. Oana Stoleriu (UAIC), asist. Univ. Dr. Lucian Roșu (UAIC), drd. Alexandra Cehan (UAIC), drd. Ema Corodescu-Roșca(UAIC) și Msc. Emanuel Botez (UAIC) mulțumesc tuturor celor implicați până acum și așteaptă sugestii și propuneri în următoarele zile.

strategia de turism

Program gratuit de consiliere psihologică pentru studenții și angajații UAIC

Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, in colaborare cu Departamentul Servicii pentru Studenți si Absolventi (DSSA), organizeaza un program gratuit de consiliere psihologica pentru studentii si angajatii UAIC.

 

Mai multe detalii:

http://www.uaic.ro/program-de-consiliere-psihologica-pentru-studentii-si-angajatii-uaic/

 

Cu stima,

Iustina Michiu
Departamentul MEDIA –UAIC
0232/201101

 

banner consiliere web 300

banner secretariat2

 

banner descopera masterele 2018

 

banner stagii de practica 300

banner sig2017

Cantemir 2017

cantemir papers 2

logo pesd 2

buton site fac MIHAI DAVID

banner consiliere web 300

 

Desktop background:

1920x1080